Najem Avtodoma

V okolici Ljubljane oddamo v najem avtodom. Izposojamo nov, dobro opremljen avtodom s katerim se lahko odpeljete na potovanje poleti ali na smučanje pozimi. Če vas zanima, si lahko v našem koledarju poiščete prost termin, ki vam odgovarja. Če vam je všeč, ga rezervirajte in/ali nas kontaktirajte.

Zakaj najeti naš avtodom?

Nov, atraktiven, priljubljen in nadstandardno opremljen avtodom, ki vam na dolžini 6.99m nudi popolno udobje. Je avtodom, ki vam ponuja vse, kar želite in potrebujete za idealno potovanje ali počitnikovanje. Sem šteje prostorna sedežna skupina, moderna in dobro opremljena kuhinja, LED osvetlitev notranjosti, električna (spustna) postelja v osrednjem delu kot tudi klimatska naprava v bivalnem delu in vzvratna kamera za lažje parkiranje.

Z njim se lahko odpravite tudi na smučanje. V opremo je vključen zimski paket, ki vključuje izolirana zbiralnika za čisto in odpadno vodo, dodatno izolacijo vozila, ogrevan izpust za odpadno vodo, močnejša baterija in sončne celice za večjo svobodo. Grejete se lahko s kombinirano trumo na plin in/ali elektriko.

Vzvratna kamera

Vzvratna kamera

Zimski paket

Zimski paket

Gretja na plin in elektriko

Gretja na plin in elektriko

Klima v bivalnem delu

Klima v bivalnem delu

solar

Sončne celice

Nosilec za kolesa

Nosilec za kolesa

view

Veliko panoramsko okno

big_box

Velik prtljažni del